Kaasupullo integroidulla säätimellä

AGA on jatkanut GENIE® kaasupullon kehittämistä sisällyttämällä siihen integroidun säätimen.
Näin asiakkaiden jokapäiväinen työ helpottuu ja tehostuu.

GENIE -kaasupullot ovat teknologialtaan edistyksellisiä ja poikkeavat merkittävästi perinteisistä teräspulloista. GENIE on edelleenkin täysin omaa luokkaansa, sillä markkinoilla ei ole toista samankaltaista kaasupulloa.

GENIE® ViPR integroidulla säätimellä
GENIE ViPR pulloon sisäänrakennetun virtaussäätimen ansiosta ei tarvita enää erillisiä säätimiä. Käyttäjä liittää yksinkertaisesti letkun pikaliittimellä, avaa venttiilin, säätää kaasuvirtauksen ja hitsaus voidaan aloittaa. Tämä säästää aikaa ja rahaa. Jäännöskaasuventtiili estää epäpuhtauksia pääsemästä kaasupulloon. Näin asiakkaidemme kaasupullojen käyttö on entistä helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa.

GENIE on kaasupullo, joka painaa vähemmän, on tilavuudeltaan suurempi, siinä on ainutlaatuinen kannettava muotoilu ja sisäänrakennettu kaasumäärän ilmaisin – ja nyt myös integroitu säädin. Tämä tarkoittaa asiakkaillamme entistä parempaa työympäristöä ja tuottavuutta ,” sanoo Per Abrahamsson, AGA Gas AB:n teollisuuskaasujen markkinointipäällikkö. GENIE kaasupullo parantaa työskentelyolosuhteita säästämällä selkää, lantiota ja ranteita työprosessien aikana verrattuna perinteisen teräspullon käsittelyyn.

Kompakti, kannettava ja ergonomisesti suunniteltu Linde-konsernin vuonna 2012 esittelemä GENIE-kaasupullo voitti kultaa IF Product Design Awards -kilpailussa samana vuonna. Lisätietoja GENIE-kaasupullosta on saatavilla osoitteessa:  www.aga.fi/genie

Asiakkaamme kertoo:
“GENIE-kaasupullolla on todella suuri merkitys tehtaan työntekijöille. Työympäristön näkökulmasta katsottuna tätä ratkaisua ei voita mikään. GENIE on niin kevyt, että sitä voi halutessaan jopa kantaa, mutta siihen voi yhtä helposti kiinnittää liikuttelemista helpottava erillinen pyörästö ja teleskooppikahva .”
Roger Alfredsson, Head of Operations, Dockab