SMOOTFLO – uudenlainen säädinperhe

AGA esittelee turvallisuutta ja suorituskykyä parantavan, maailman ensimmäisen hybridisäätöelimellä varustetun teolliseen käyttöön tarkoitetun säädinperheen

SMOOTHFLO® on uudenlainen teknisesti edistyksellinen säädin. Uuden yksiportaisen, ”hybridiksi” kutsutun säätimen suorituskyky on yhtä hyvä kuin kaksiportaisella säätimellä. Integroidun tekniikan ja turvallisuusominaisuuksien ansiosta se on ainutlaatuinen teolliseen käyttöön tarkoitettu säädin.

Perinteiset säätimet edellyttävät toistuvaa paineen säätöä halutun virtauksen ja paineen ylläpitämiseksi, mutta SMOOTHFLO® säätimellä saadaan optimaalinen virtaus ja käyttöpaine yhdellä säädöllä, pullopaineesta riippumatta. Paineensäätöalue on vain kolme paineensäätönupin kierrosta, joten halutun arvon löytäminen on nopeaa. Koska käyttöpaine ei muutu pullopaineen laskiessa, saa kaasun käyttäjä merkittäviä etuja lisääntyneen tehokkuuden, suorituskyvyn ja pidentyneen käyttöiän ansiosta.

SMOOTHFLO® säätimen uusi rakenne on saanut useita patentteja ja se onkin yksi turvallisimmista kaasusäätimistä markkinoilla. Uudenlainen katkeava tuloyhde on suunniteltu varmistamaan, että jos säädin vaurioituu kaasupullon kaatumisesta johtuen, suuritehoinen ylivuotoventtiili sulkee automaattisesti kaasun ulosvirtauksen pullosta. Lisäksi hybridirakenteinen säätöventtiili parantaa turvallisuutta entisestään, sillä sen sisäänrakennettu suodatin estää lian pääsyn säätöelimeen.

SMOOTHFLO® säätimet on kehitetty ja suunniteltu seuraaville kaasuille: asetyleeni, happi/ODOROX® ja argon/MISON®.